• Sada The Hills #510
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Top 20
  • Još kasnije 19.40H World Stage Jess Glynne Steve Aoki

Vesti

Vodimo te na najvreliju zabavu - Chippendales! (Taramount film Promo/Chippendales)
Chippendales
Vesti

Vodimo te na najvreliju zabavu - Chippendales!

Objavljeno 20.03.2017. 13:30h Izvor slike: Taramount film Promo/Chippendales
Potpuno novi Chippendales šou u okviru „best.night.ever.“ turneje 2017 i vreli plesači ponovo dolaze u naš glavni grad, u Dvoranu Doma Sindikata, a ti imaš priliku da osvojiš karte! 

Ove godine 21. marta u Begradu neće biti bezbedno! Očekuje se zapaljiva atmosfera koja će prouzrokovati ubrzan rad srca, povećanje pritiska i suženje svesti jer stiže Chippendales šou!

Potpuno novi Chippendales šou u okviru „best.night.ever.“ turneje 2017 i vreli plesači ponovo dolaze u naš glavni grad, u Dvoranu Doma Sindikata. Ne propustite najbolji provod sa najzgodnijim momcima u šou biznisu!

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendales stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde poput Mariah Carey koja je njihov veliki fan.

A mnogi svetski poznati momci, nenormalno lepi i zgodni nastupaju u ovom šou. Tyson Beckford je svakako jedan od njih. Jedan od najpoželjnijih Chippendales momaka doživeo je slavu u muzičkim spotovima. Pojavio se u spotovima Janet Jackson i Toni Braxton. Sećate li se kad je izašao iz bazena, a ona mu obrijala lice? Gotovo apsurdna fizička lepota ovog modela-glumca može se porediti jedino sa intezitetom njegovog pogleda, što znači da se gledanje njega kako se uvija sa leptir mašnom na samo par koraka od vas može smatrati religijskim doživljajem.

Naravno, Tyson nije jedini superstar. A ko su ti momci, otkrićete ako budete deo ove magične večeri.

Taramount film Promo/Chippendales

Foto: Taramount film Promo/Chippendales

Na blagajni Doma Sindikata i putem Eventim prodajne mreže, a po cenama od 2250 do 4500 dinara možete nabaviti svoje ulaznice i uživati u dobrom provodu i prelepim muškim telima.

Oni koji budu imali sreće da obezbede VIP ulaznice, po ceni od 5490 dinara, mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca.

Taramount i MTV te vode na sutrašnji spektakularni šou za pamćenje Chippendales a sve što treba da uradiš je da nam na Instagramu ili Facebooku, ispod posta odgovoriš za koga bi igrao/la najvreliji ples, taguješ tu osobu i lajguješ post i na Facebooku ga podeliš (opcija public)! Srećno!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Zašto je Adele besna na svoje obezbeđenje? (VIDEO)

Naljutilo ju je što je govorio ljudima da sednu...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: