• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Sledeće 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Vidiots #111

Vesti

the Creator
Vesti

Tyler, the Creator dobio "Punk’d tretman"…

Objavljeno 07.04.2012. 18:00h
U epizodi iz najnovijeg serijala popularne MTV emisije, mladi reper uspešno "sluđen" od strane Punk'd ekipe...

Jedna od žrtava najnovije episode serijala Punk'd, čija nova sezona je upravo počela sa emitovanjem u SAD, je mladi Odd Future reper Tyler, the Creator. Od početka mu se nije pisalo baš dobro, jer su od sada "nadležni" za Punk'd ispale Bam Magera i Wee-Man, veterani legendarnog MTV serijala Jackass, a za mladog repera su spremili nešto zaista specijalno. Prvo su mu prodali meksičke specijalitete brze hrane propremljene u specijalnom kamionu-restoranu - Tylera su namamili tako što prihodi ove prodaje idu u "drobtotvorne svrhe" - da bi se zatim kamion misteriozno zapalio, a iz njega je istrčao i "zapaljeni" član Punk'd ekipe. Mladi reper je u prvom momentu pokušao da ostane "priseban" (ako se tako može nazvati činjenica da je umesto što je pozvao vatrogasce ili hitnu pomoć zapaljenog čoveka pokušao da fotografiše svojim telefonom), da bi, kada su se esplozije nastavile i stvar postala "ozbiljna", i Tyler ipak rešio da je vreme da se "bori za život" i da panično uskoči u prikolicu drugog kamiona... Samo da bi nešto kasnije čuo poznatu rečenicu "Tyler, you just got punk'd!".

Nadamo se da uskoro nova sezona stiže i u Evropu - u međuvremenu, pogledajte veoma kratak insert iz nove Punk'd episode i Tylerov "olimpijski skok" ovde.

Izvor: popcrush.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Beyoncé - privatno

Pevačica otvorila Tumblr stranicu na kojoj objavljuje fotografije "iza scene", a konačno je postala i deo Twitter zajednice - plus, saznajemo da je ime za ćerku Blue Ivy inspirisano hrvatskim ostrvom Hvar...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: