• Sada 3 From 1
  • Sledeće 21.00H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Kasnije 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Još kasnije 22.30H 3 From 1

Vesti

Regionalni heroji za nezaboravna Sea Star jutra (Exit Promo)
Exit festival
Vesti

Regionalni heroji za nezaboravna Sea Star jutra

Objavljeno 19.05.2017. 16:45h Izvor slike: Exit Promo
Poslednji talas potvrđenih izvođača za Sea Star Festivala donosi furiozni finiš za nezaboravna jutra u Stella Marisu.

Tri regionalna elektronska heroja, DJ-evi koji su redovino vrteli najupečatljivije setove na svim važnim pozornicama ovog podneblja, počevši od EXIT-ove Dance Arene dobili su zadatak da zatvore programe dve glavne scene festivala. Stiskanju gasa u nedelji pred početak uveliko pomaže i vremenska prognoza koja donosi sunce i letnje temperature.

Marko Nastić i Filip Motovunski odvrnuće u petak i subotu poslednje setove, pred samo jutro, na Nautilus Areni.

Beogradskom DJu Rahmaneeu prepušten je u ruke zatvarajući slot prvog dana Tesla Stagea, isti koji će u subotu osvojiti Paul Kalkbrenner sa svojim ekskluzivnim «Back To The Future» nastupom.


(Rahmanee)

Nastić, Rahmanee i Filip Motovunski, tri ugledna DJ-a i producenta sinonim su za regionalnu Ligu prvaka elektronske muzike. Marko Nastić, najpoznatiji je srpski techno DJ na sceni prisutan već dve decenije i vlasnik više od 200 izdanja za svetske labele.


(Marko Nastić)

Rahmanee i Filip Motovunski braća su po zvuku i apsolutni predvodnici ovdašnjeg drum'n'bassa s odvažnim iskoracima i u smeru junglea, breaksa, pa čak i reggaea. Ugledom, kvalitetom i iskustvom komandovanja plesnim podijimima ova tri muzičara zaslužila su povereni zadatak – da učine Sea Star jutra nezaboravim!


(Filip Motovunski)

LJETNA PROGNOZA ZA FESTIVAL!

Dugoročna vremenska prognoza za Umag, na više prognostičkih siteova, govori ono što svi posetioci festivala smeštenog na morskoj obali sanjaju – sunce i toplo vreme. Već ove nedlje temperature u tom delu Istre su se popele iznad 23 stepena i takve ostaju najmanje do dan iza Sea Stara. Leto je već stiglo, sezona može početi!

Festivalska bajka koja se zakotrljala sredinom prošlog decembra tokom meseci rasla je i rasla, zbog ogromnog interesa duplirala kapacitet sa 12.000 na čak 25.000 ljudi dnevno, proširila se oko cele lagune Stella Maris resorta i postala najvažnija hrvatska festivalska priča 2017. godine. Sea Star se u finišu povećao do čak 13 pozornica i vanmuzičkih festivalskih zona, uz programe i nultog te završnog dana koji će se odvijati na nekoliko scena! U kompleksu Stella Maris podići će se sedam pozornica - Tesla Stage, Nautilus Arena, Exotic Laguna, Zion Beats, Silent Octopus, Party Cinema i Goldfish Stage.

Prve dve nosiće headlineri Sea Stara koje predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Urban & 4, Modestep, Spiller, S.A.R.S., Mahmut Orhan, Elemental, Brkovi, i mnogi drugi, donoseći žanrovsku šarolikost na potezu od elektronike preko hip hopa do alter rocka. Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara letnju sezonu i koji je svoju bazu našao u predivnom umaškom kompleksu Stella Maris, smeštenom na samoj obali Jadrana.

Od četvrtka 25. do nedjelje 28. maja Sea Star će biti muzički i festivalski epicentar kompletne regije.

Foto: Exit Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Deadpool ipak bez Hugha Jackmana

Izgleda da je film "Logan" zaista poslednje pojavljivanje glumca u ulozi Wolverinea.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: