Home Vesti
One Direction rasprodali Madison Square Garden za jedan minut…

One Direction rasprodali Madison Square Garden za jedan minut…

09.04.2012. 10:00h 0 3

...a  imajte u vidu da je ova sala u Njujorku treći najveći koncertni prostor na planeti. Plus, pogledajte i njihove TV nastupe koje su imali u toku vikenda u SAD.

Već smo navikli na vesti da se nastupi aktuelnih zvezda ili karte za velike festivale rasprodaju za samo par sati, ili manje, od trenutka kada se "otvori" mogućnost prodaje preko interneta. Ali, One Direction su ipak postigli ozbiljan rekord - za njihov nastup u njujorškoj sali Madison Square Garden, najavljen za 3. decembar ove godine, prodali su sve karte - za manje od jednog minuta. Da bi se shvatile razmere ovog uspeha, treba znati da je sa kapacitetom od preko 20 000 mesta Madison Square treći najveći koncertni prostor - na planeti.

Ovu vest je, kao i obično, prva preko svojeg Twitter naloga objavila Jay, mama člana benda Louisa Tomlinsona, posle čega su usledile brojne čestike fanova i kolega.

One Direction su u međuvremenu postali i prvi britanski bend u istoriji koji je sa debitantskim izdanjem, albumom "Up All Night" startovao pravo na prvom mestu američke Billboard 200 liste albuma, dok je njihov prvi američki singl, pesma "'What Makes You Beautiful", debitovala na 28. mestu Top 100 liste singlova - pre nego što je i jednom puštena na radiju.

Mladi britanski boy bend je nastavio sa svojom medijskom kampanjom kojom polako "preuzimaju" SAD - u emisiji Saturday Night Live izveli su pesmu "One Thing" (izvođenje možete da pogledate ovde) i pesmu "What Makes You Beautiful" (snimak ovde), a pojavili su se i u okviru komičnog serijala iCarly - "njihov deo" nove epizode možete da pogledate ovde.

Izvor: popcrush.com, idolator.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
04.04. Sub Sam Paganini
Depo Magacin
13.05. Sre Jimmy Carr
Dom Sindikata, Beograd
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan