• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Sledeće 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Vidiots #111

Vesti

One Direction
Vesti

One Direction rasprodali Madison Square Garden za jedan minut…

Objavljeno 09.04.2012. 10:00h
...a  imajte u vidu da je ova sala u Njujorku treći najveći koncertni prostor na planeti. Plus, pogledajte i njihove TV nastupe koje su imali u toku vikenda u SAD.

Već smo navikli na vesti da se nastupi aktuelnih zvezda ili karte za velike festivale rasprodaju za samo par sati, ili manje, od trenutka kada se "otvori" mogućnost prodaje preko interneta. Ali, One Direction su ipak postigli ozbiljan rekord - za njihov nastup u njujorškoj sali Madison Square Garden, najavljen za 3. decembar ove godine, prodali su sve karte - za manje od jednog minuta. Da bi se shvatile razmere ovog uspeha, treba znati da je sa kapacitetom od preko 20 000 mesta Madison Square treći najveći koncertni prostor - na planeti.

Ovu vest je, kao i obično, prva preko svojeg Twitter naloga objavila Jay, mama člana benda Louisa Tomlinsona, posle čega su usledile brojne čestike fanova i kolega.

One Direction su u međuvremenu postali i prvi britanski bend u istoriji koji je sa debitantskim izdanjem, albumom "Up All Night" startovao pravo na prvom mestu američke Billboard 200 liste albuma, dok je njihov prvi američki singl, pesma "'What Makes You Beautiful", debitovala na 28. mestu Top 100 liste singlova - pre nego što je i jednom puštena na radiju.

Mladi britanski boy bend je nastavio sa svojom medijskom kampanjom kojom polako "preuzimaju" SAD - u emisiji Saturday Night Live izveli su pesmu "One Thing" (izvođenje možete da pogledate ovde) i pesmu "What Makes You Beautiful" (snimak ovde), a pojavili su se i u okviru komičnog serijala iCarly - "njihov deo" nove epizode možete da pogledate ovde.

Izvor: popcrush.com, idolator.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Kevin Shields najavljuje novi album My Bloody Valentine?

Prethodni album poznatog alternativnog rock benda objavljen 1991...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: