• Sada The Hills #510
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Top 20
  • Još kasnije 19.40H World Stage Jess Glynne Steve Aoki

Vesti / Najave

Prvi Singidunum fest na Kalemegdanu 24. juna (Foto: Route 011 Promo)
Najave

Prvi Singidunum fest na Kalemegdanu 24. juna

Objavljeno 19.03.2017. 14:10h Izvor slike: Foto: Route 011 Promo
Veterani rok muzike i mladi bendovi nastupiće na beogradskoj tvrđavi početkom leta!

Prvi Singidunum fest biće održan u subotu, 24. juna 2017. godine na Kalemegdanu, u organizaciji „Route 011“. Datum ovog velikog rok događaja u prvim danima leta nije slučajno odabran, već u želji da se, u autentičnom gradskom ambijentu, obeleži vredan jubilej - 195 godina od dana kada je formirana prva beogradska opština. 

Te večeri, na košarkaškim terenima Partizana, publika će moći na jednom mestu da čuje čak deset bendova. Među njima je Električni orgazam, jedan od začetnika novog talasa u jugoslovenskoj muzici, čija karijera je počela još pre 37 godina upravo u glavnom gradu Srbije.

Pored njih, nastupiće i Ritam nereda, koji proslavlja 30 godina uspešne karijere, a krajem marta objaviće specijalno izdanje povodom tog jubileja. Na Kalemegdanu će svirati i Direktori i NBG, koji su se prošle godine vratili na scenu posle duge pauze, zatim Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, 357, Elvis Jr. Kurtovich, The Bite, Scordisci i Blanquito cojones.

Foto: Bojan Hohnjec/Route 011 Promo Ritam Nereda

Foto: Bojan Hohnjec/Route 011 Promo Ritam Nereda

Ograničeni broj ulaznica za Singidunum fest može se kupiti po promotivnoj ceni od 990 dinara na prodajnim mestima Gigstix-a i DD tickets-a, kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i Žila Shopu (Belgrade Design District, Čumić).

Route 011

Foto: Route 011 Promo/Singidunum fest plakat

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Lee Ranaldo (Sonic Youth) stiže na Resonate festival!

Lee Ranaldo, muzičar, kompozitor, vizuelni umetnik i producent, jedan od osnivača i član benda Sonic Youth, nastupa u okviru šestog Resonate festivala, koji traje od 19 do 22. aprila 2017. u Beogradu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: