• Sada The Hills #510
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Top 20
  • Još kasnije 19.40H World Stage Jess Glynne Steve Aoki

Vesti / Najave

Grill'n'Chill druženje 22. aprila u Dvorištancetu (iStock Photo)
bad pop-up
Najave

Grill'n'Chill druženje 22. aprila u Dvorištancetu

Objavljeno 12.04.2017. 12:20h Izvor slike: iStock Photo
BAD pop-up projekat nastavlja da iznenađuje i zakazuje vam novo druzenje! Grill'n'Chill u centru grada, 22. aprila u klubu Dvorištance u Cetinjskoj!

Okupljamo drugare, sjajne DJ-eve sa nasih prostora uz podrsku grill majstora. Sam početak druženja planiran je za 17h i naredna tri sata će se posluživati dimljeni zalogaji sa užarenog roštilja kao i sveže povrće. Sa druge strane, iz DJ pulta, svoje muzičke specijalitete serviraće vam Teodora Van Context, LukaVI i Mandić.

Teodora Van Context ima organski afinitet prema muzici. U njenoj DNK piše elektronika. Rođena u Beogradu, Srbija, kao dete poznatog muzičkog producenta, odrasla je u muzičkom studiju. Već sa 16 godina u Lisabonu, u kome je živela preko 11 godina, započinje sa organizacijom i promocijom žurki, bukingom i menadžmentom lokalnih i internacionalnih DJ-eva. Njena sopstvena DJ karijera je samo očekivani nastavak cele priče.

Mandić je muzičku karijeru započeo kao basista i pevač u pank bandu, a kasnije se razvila ljubav prema elektronskoj muzici.  Član je legendarnog udruzenja “Happy People”, a 2011, kada se preselio u Limu, glavni grad Perua, sa svojim prijateljima i istomišljenicima pokrenuo je organizaciju “Sound District”, koja je bila jedan od pionira underground scene u tom gradu gde je elektronski zvuk tek bio u usponu.

Foto: Indigo Production Promo

LukaVi, jos kao klinac u Zemunu, početkom osnovne skole otkriva elektronsku muziku i celog zivota istražuje njene lepote, dubine i širine. Početkom 2009. pokreće DJ organizaciju pod imenom TechTide sa dva drugara, Stefanom Albanezeom i Markom Graovićem. U poslednjih par godina, pustajući muziku u većini beogradskih underground klubova uobličio je svoj stil sa minimal tech house zvukom. U decembru je izbacio prvu zvanicnu traku na kompilaciji ZOZ001 nove izdavačke kuće "Brosh" iz Beograda.

Sjajan provod, dobro drustvo i ukusna klopa su u najavi! To je dovoljno razloga da provedete popodne i vece sa nama. Ulaz je slobodan! 

BAD predstavlja pop-up projekat produkcijske kuće INDIGO PRODUCTION, poznate po realizaciji različitih televizijskih formata, među kojima su kultna emisija „Hitorama” i „Summer Festival Report” - regionalni vodič kroz letnje festivale koji se emituje na našem MTV kanalu. 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Noć muzeja 20. maja širom Srbije

Noć muzeja, četrnaesta po redu, održaće se 20. maja u više od 40 gradova i mesta Srbije, kada će posetioci biti u prilici da prošetaju muzejima, galerijama i institucijama kulture i uživaju u premijernim izložbama i sadržajima osmišljenim samo za tu noć.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: