• Sada The Hills #510
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Top 20
  • Još kasnije 19.40H World Stage Jess Glynne Steve Aoki

Vesti

Kim Kardashian: Psihički sam se pripremila da će me silovati (VIDEO) (YouTube Printscreen)
Kim Kardashian
Vesti

Kim Kardashian: Psihički sam se pripremila da će me silovati (VIDEO)

Objavljeno 20.03.2017. 16:30h Izvor slike: YouTube Printscreen
Okrila je i zašto je odlučila da govori o čitavom iskustvu u svom rijaltiju...

Poslednja epizoda "Keeping Up With The Kardashians" bila je izuzetno teška za Kim. U njoj je po prvi put otvoreno progovorila o tragičnom događaju koji se dogodio u Parizu početkom prošlog oktobra.

Iako se u međuvremenu vratila svojim aktivnostima pa je počela ponovo da posećuje društvena događanja, u intervjuima nije govorila o svom iskustvu. Odlučila je da će svoju priču ispriča sama umesto da mediji "izokreću" njene reči.

Pre nego što je epizoda prikazana, na Instagramu je objasnila zašto se odlučila na to. Uz porodičnu fotografiju sebe sa sestrama i majkom, koja je snimljena u Parizu, napisala je sledeće:

"Večerašnja epizoda će biti izuzetno teška za mene. Ipak, mislila sam da je važno da podelim priču kroz moje oči, a ne u intervjuu gde se moje reči mogu izokrenuti. Uvek sam mnogo delila sa svetom i neću se suzdržavati kad se radi o jednom od događaja koji mi je najviše promenio život. Nikad to ne bih poželela nikome, ali naučila sam iz toga važne lekcije i osećam se blagosloveno što sam na sigurnom kući sa svojom decom i mužem. Mojim prijateljima, porodici i voljenima, ne mogu da zahvalim dovoljno što ste bili uz mene kad ste mi bili najpotrebniji. Francuskoj policiji, hvala na izuzetno teškom poslu koji su obavili."

Tokom epizode, Kim je objasnila sestrama Kourtney i Khloe (i celom svetu) detalje celog događaja. Prisetila se kako su je držali na nišanu i kako je mislila da će umreti kad su je vezali izolir trakom.

Mislila je da se neće izvući iz situacije i da će je silovati.

"Uhvatio me je za noge, i nisam, znate, nisam imala ništa ispod. Povukao me je prema sebi na krevetu i mislila sam 'Ok, ovo je trenutak kad će me silovati'", prisjetila se Kim.

"Psihički sam se pripremila na to, ali nisu. Zavezao mi je noge izolir trakom i držao me na nišanu. Znala sam da je to trenutak kad će me jednostavno upucati u glavu."

Mislila je na svoju porodicu, muža i decu dok se to sve događalo i nadala se da će Kourtney moći voditi "normalan život" nakon što je vidi mrtvu.

Nako što se epizoda završila, Kim je odgovorila uz još jednu fotografiju:

"Neću dopustiti da me ovo užasno iskustvo uspori, već da pomoću njega rastem i razvijem se i da naučim nešto. Mogu reći da sam postala bolja osoba zbog toga... Hvala vam što ste mi omogućili da podelim svoju priču večeras."

Pogledajte kratki presek epizode:

Izvor: harpersbazaar.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Liam Gallagher će koncerte na predstojećoj turneji otvarati ovom pesmom

Poznati roker i nekadašnji frontmen čuvenog Oasisa Liam Gallagher otkrio je da će sve koncerte na predstojećoj turneji, uključujući i onaj na Exitu, otvarati...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: