• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

Vesti

Kanye West
Vesti

Kanye West: "Way Too Cold" fan video

Objavljeno 22.04.2012. 11:00h
Pogledajte mladog Caleba Harpera u fan videu za pesmu ranije poznatu kao "Theraflu"...

Pisali smo vam ranije o problemima koje je Kanye West imao sa nazivom svoje nove saradnje sa DJ Khaledom, i zašto je pesma "Theraflu" morala da promeni ime u "Way Too Cold". To je, nadamo se, i kraj problema u vezi sa novim singlom - a sada slede mnogo veselije vesti.

Za pesmu "Way Too Cold" je stigao i izuzetan fan video (kako piše blog PopCrush, spot je "osuđen" na to da postane YouTube hit). Za režiju je bio zadužen Ashley "Ash Innovator" Smith, a prava zvezda spota je mladi Caleb Harper, o kojem ne znamo mnogo, osim da ga je na snimanje doveo ponosni otac Chris, koji na svom Twitter nalogu pokušava da skupi sve brojne pohvale prvog nastupa svog sina.

U videu mladi Caleb demonstrira izuzetne veštine imitiranja poznatog repera, ali ubacuje i inovacije i akrobacije koje ni mnogo stariji ne bi uspeli da izvedu - činjenica da je on još dete i da istovremeno izgovara i delove teksta pesme koja je označena kao "esplicitna" takođe sasvim sigurno neće proći bez kontroverzi. Ako ništa dugo, njegova pojava na ulicama njujorškog Menhetna je u samom spotu već "užasnula" političare i bogataše kao što su Sarah Palin, Donald Trump i Condoleezza Rice (u videu se pojavljuju kao maske) - u svakom slučaju, prosudite sami - Kanye West - "Way Too Cold ft. DJ Khaled (Explicit)" u fan produkciji možete da pogledate ovde.

Izvor: popcrush.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Alanis Morissette - novi album u junu

Pevačica i novopečena mama novi album napisala kod kuće...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: