Home Vesti
Kanye West: "Way Too Cold" fan video

Kanye West: "Way Too Cold" fan video

22.04.2012. 11:00h 0 3

Pogledajte mladog Caleba Harpera u fan videu za pesmu ranije poznatu kao "Theraflu"...

Pisali smo vam ranije o problemima koje je Kanye West imao sa nazivom svoje nove saradnje sa DJ Khaledom, i zašto je pesma "Theraflu" morala da promeni ime u "Way Too Cold". To je, nadamo se, i kraj problema u vezi sa novim singlom - a sada slede mnogo veselije vesti.

Za pesmu "Way Too Cold" je stigao i izuzetan fan video (kako piše blog PopCrush, spot je "osuđen" na to da postane YouTube hit). Za režiju je bio zadužen Ashley "Ash Innovator" Smith, a prava zvezda spota je mladi Caleb Harper, o kojem ne znamo mnogo, osim da ga je na snimanje doveo ponosni otac Chris, koji na svom Twitter nalogu pokušava da skupi sve brojne pohvale prvog nastupa svog sina.

U videu mladi Caleb demonstrira izuzetne veštine imitiranja poznatog repera, ali ubacuje i inovacije i akrobacije koje ni mnogo stariji ne bi uspeli da izvedu - činjenica da je on još dete i da istovremeno izgovara i delove teksta pesme koja je označena kao "esplicitna" takođe sasvim sigurno neće proći bez kontroverzi. Ako ništa dugo, njegova pojava na ulicama njujorškog Menhetna je u samom spotu već "užasnula" političare i bogataše kao što su Sarah Palin, Donald Trump i Condoleezza Rice (u videu se pojavljuju kao maske) - u svakom slučaju, prosudite sami - Kanye West - "Way Too Cold ft. DJ Khaled (Explicit)" u fan produkciji možete da pogledate ovde.

Izvor: popcrush.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
26.04. Sub Supernatural festival
Ada Huja, Beograd
26.04. Sub Beogradska žurka New Yorker Fresh Island Festivala
Dom Omladine Beograda
05.05. Pon Dub Inc nastup
Mikser House, Beograd
09.05. Pet EDM Maraton
Magacin Depo