Home Vesti
Kanye West sprema žensku modnu liniju

Kanye West sprema žensku modnu liniju

19.07.2011. 13:00h 0 3

Još jedan reper odlučio da se ubaci u biznis sa modom... 

Izgleda da je u hip-hop krugovima trenutno "in" dizajniranje odeće u većoj meri nego što je to uobičajeno -  tek što je objavljeno da Lil Wayne spema svoju kolekciju "Rebirth"HollywoodHeavy.com javlja kako je i Kanye West nedavno najavio da će uskoro lansirati sopstvenu modnu liniju, ovoga puta namenjenu ženama.

Reper navodno već naveliko radi (i) na ovom projektu, a rezultate bismo trebali vidjeti na Njujorškom tjednu mode (koji se održava u prvoj polovici rujna).

Ovo nije prvi put da se Kanye bavi dizajniranjem odeće: ovog proleća smo vam preneli kako je dizajnirao ekskluzivnu kolekciju od pet šalova, odnosno ešarpi nadahnutih njegovim poslednjim albumom "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" iz 2010. godine. Ova ekskluzivna serija sastojala se od ukupno 250 ešarpi – po 50 sa svakim motivom – a prodavale su se jedino u pariskom butiku Colette ili preko interneta, u e-shopu MMparis.com

HollywoodHeavy javlja i da je West bio na kraćem "modnom kursu" kod poznate britanske dizajnerke Louise Goldin. Za sada nije poznato da li će Westova garderoba iz ove kolekcije biti pristupačnija od ekskluzivne kolekcije marama s njegovim potpisom. 

Izvor: HollywoodHeavy.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena