• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

Vesti

Kanye West
Vesti

Kanye West sprema žensku modnu liniju

Objavljeno 19.07.2011. 13:00h
Još jedan reper odlučio da se ubaci u biznis sa modom... 

Izgleda da je u hip-hop krugovima trenutno "in" dizajniranje odeće u većoj meri nego što je to uobičajeno -  tek što je objavljeno da Lil Wayne spema svoju kolekciju "Rebirth"HollywoodHeavy.com javlja kako je i Kanye West nedavno najavio da će uskoro lansirati sopstvenu modnu liniju, ovoga puta namenjenu ženama.

Reper navodno već naveliko radi (i) na ovom projektu, a rezultate bismo trebali vidjeti na Njujorškom tjednu mode (koji se održava u prvoj polovici rujna).

Ovo nije prvi put da se Kanye bavi dizajniranjem odeće: ovog proleća smo vam preneli kako je dizajnirao ekskluzivnu kolekciju od pet šalova, odnosno ešarpi nadahnutih njegovim poslednjim albumom "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" iz 2010. godine. Ova ekskluzivna serija sastojala se od ukupno 250 ešarpi – po 50 sa svakim motivom – a prodavale su se jedino u pariskom butiku Colette ili preko interneta, u e-shopu MMparis.com

HollywoodHeavy javlja i da je West bio na kraćem "modnom kursu" kod poznate britanske dizajnerke Louise Goldin. Za sada nije poznato da li će Westova garderoba iz ove kolekcije biti pristupačnija od ekskluzivne kolekcije marama s njegovim potpisom. 

Izvor: HollywoodHeavy.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Pharrell Williams lansira alkoholno piće "samo za žene"

Čuveni producent iz N.E.R.D. ekipe predstavlja proizvod pod imenom "Qream"...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: