• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Sledeće 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Vidiots #111

Vesti

Vesti

Kanye West, Smashing Pumpkins, DJ Shadow - besplatne pesme online

Objavljeno 15.09.2010. 13:30h
Novi singlovi spremni za download...

Singl "Runaway" koji je Kanye West izveo na zatvaranju VMA dostupan je za besplatno preuzimanje sa interneta. Pesmu možete preuzeti ovde. Mnogi tumače ovu pesmu, koja će se naći na novom albumu planiranom za izlazak u novembru i koji se za sada zove "Dark Twisted Fantasy", kao vrstu izvinjenja Taylor Swift.

Smashing Pumpkins su izbacili "Spangled", šestu pesmu sa svog projekta "Teargarden By Kaleidoscope" na kojem će se naći ukupno 44 pesme. Bend je ponudio pesmu organizaciji Sweet Relief, koja omogućava finansijsku pomoć muzičarima koji nemaju zdravstveno osiguranje. Iako je skidanje pesme besplatno, svi zainteresovani mogu da ostave donaciju na sajtu organizacije Sweet Relief. Takođe, moguće je preuzeti pesmu sa zvaničnog sajta benda.

DJ Shadow će objaviti novi album sledeće godine, ali je svojim fanovima ponudio dve nove pesme besplatno. "Def Surrounds Us" je sedmominutna kombinacija dub stepa i drum n' bassa, dok je pesma "I've Been Trying" do sada najveći iskorak u pop formu za ovog majstora semplinga. Iako je uobičajeno čuti da ljudi kradu albume iz prodavnica, DJ Shadow je učinio potpuno suprotnu stvar - tokom svoje turneje po Istočnoj Evropi on je, u već postojeću ponudu na policama, nenajavljeno ostavljao u različitim prodavnicama svoje pesme na CD-u. "Mislim da je ovo najnenametljiviji način da podelite svoju muziku sa drugima", rekao je DJ Shadow.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

MTV slavi rođendan!

15. septembra 2009. počeo je sa radom mtv.rs...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: