Home Vesti
Kanye West počinje da snima novi album...

Kanye West počinje da snima novi album...

BewPix Izvor: BewPix

05.01.2010. 11:15h 0 1

...a kao inspiracija se navode Gill Scott-Heron i Nina Simone.

Kanye West je na svom blogu Kanyeuniversecity.com otkrio da se trenutno nalazi u studiju i da radi na novim materijalima za sledeći album, i nagovestio da će se ovoga puta odmaknuti još jedan korak dalje od 'klasičnog repa'. Takođe, sebe vidi kao nastavljača tradicije "pravih pesnika".

"Toliko sam srećan što sam ponovo u studiju i što pravim novu muziku. Daću vam najbolje od sebe, sa istom posvećenošću koju ima Kobe (Bryant, LA Lakers) kada je u igri" - napisao je West, i dodao: "Neverovatno je koliko repera zapravo postaje sve lošije kako im karijera odmiče - ali pravi pesnici postaju sve bolji i bolji. Sledićemo pravac koji su zacrtali Maya Angelou, Gill Scott-Heron i Nina Simone. Njihov rad je bivao sve bolji kako je vreme prolazilo. Oni su dokumentovali ono što se događalo sa kulturom. To je i naša odgovornost, kao savremenih umetnika i pesnika."

West, koji je svoj prethodni album '808s & Heartbreak' objavio 2008, takođe je rekao da u novi materijal želi da unese i osećaj realizma: "Hajde da razmišljamo izvan okvira bombastičnih naslova, i da se u sledećoj deceniji malo bavimo i realnošću. Sada imamo i svoja sopstvena sredstva, svoje medije. Ne moramo više da verujemo baš u sve što nam se kaže..."

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
  • 22:20h The Valleys 3 #303
  • «23:10h Movie Awards 2014 (R) Pre-Show
  • «23:30h Mtv Movie Awards 2014 (R)
MTV na:
Kalendar »Kalendar
26.04. Sub Supernatural festival
Ada Huja, Beograd
05.05. Pon Dub Inc nastup
Mikser House, Beograd
09.05. Pet EDM Maraton
Magacin Depo
16.05. Pet Afro-Cuban All Stars
Sava Centar, Beograd