• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Sledeće 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Vidiots #111

Vesti

Vesti

Kanye West: novi album "negde u novembru"

Objavljeno 08.08.2010. 10:10h
Reper video porukom preko servisa Ustream najavio odlaganje novog albuma, a već je ranije preko servisa Twitter objavio da se neće ni zvati kako je prethodno najavljeno...

Kanye West je počeo da koristi sve prednosti novih tehnologija - posle dugačkog oklevanja da se pridruži servisu Twitter, on je posle "Facebook nastupa" prošle nedelje ipak otvorio svoj prvi Twitter account, i tako smo saznali da se novi album, najavljen za 14. septembar, neće zvati "Good Ass Job". A sada, direktno iz Koreje i putem streaming video servisa Ustream, Kanye poručuje da zaboravimo i na septembar, i da se datum objavljivanja očekuje "negde u novembru".

U svojoj prvoj video poruci na ovom servisu, Kanye West je i najavio da će se sledeći singl sa albuma pojaviti 20 dana posle upravo lansiranog videa za pesmu "Power" (čiju premijeru možete da uskoro očekujete na regionalnom MTV-ju, a u međuvremenu možete da ga pogledate ovde). Sa fanovima je podelio i dilemu oko toga koja pesma treba da bude lansirana posle "Power" - dvoumio se između "Lost in The World" i "All of The Lights", a ovu drugu je i ekskluzivno pustio na trenutak sa drugog laptopa da bi ilustrovao kako zvuči. Sve ovo i mnogo drugih stvari ostalo je zabeleženo u arhivi servisa Ustream - video možete da pogledate ovde.

Izvor: billboard.com

Komentari

mjsgirl
mjsgirl
08.08.2010 23:36
who cares...ionako mi se zgadio
AlexandraSD
AlexandraSD
09.08.2010 17:10
I care.
AlexandraSD
AlexandraSD
08.08.2010 12:29
/)#&()$/"=)#"/$(="%%(&#%)(& !!!!!!!!!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Jay-Z objavljuje svoje memoare

Hip-hop superzvezda najavljuje (auto)biografsku knjigu pod nazivom 'Decoded' za novembar...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: