Home Vesti
Kanye West: novi album "negde u novembru"

Kanye West: novi album "negde u novembru"

08.08.2010. 10:10h 3 1

Reper video porukom preko servisa Ustream najavio odlaganje novog albuma, a već je ranije preko servisa Twitter objavio da se neće ni zvati kako je prethodno najavljeno...

Kanye West je počeo da koristi sve prednosti novih tehnologija - posle dugačkog oklevanja da se pridruži servisu Twitter, on je posle "Facebook nastupa" prošle nedelje ipak otvorio svoj prvi Twitter account, i tako smo saznali da se novi album, najavljen za 14. septembar, neće zvati "Good Ass Job". A sada, direktno iz Koreje i putem streaming video servisa Ustream, Kanye poručuje da zaboravimo i na septembar, i da se datum objavljivanja očekuje "negde u novembru".

U svojoj prvoj video poruci na ovom servisu, Kanye West je i najavio da će se sledeći singl sa albuma pojaviti 20 dana posle upravo lansiranog videa za pesmu "Power" (čiju premijeru možete da uskoro očekujete na regionalnom MTV-ju, a u međuvremenu možete da ga pogledate ovde). Sa fanovima je podelio i dilemu oko toga koja pesma treba da bude lansirana posle "Power" - dvoumio se između "Lost in The World" i "All of The Lights", a ovu drugu je i ekskluzivno pustio na trenutak sa drugog laptopa da bi ilustrovao kako zvuči. Sve ovo i mnogo drugih stvari ostalo je zabeleženo u arhivi servisa Ustream - video možete da pogledate ovde.

Izvor: billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
mjsgirl
mjsgirl 08.08.2010 23:36 -1

who cares...ionako mi se zgadio

Odgovori: 1
AlexandraSD
AlexandraSD 09.08.2010 17:10 0

I care.

Odgovori: 0
AlexandraSD
AlexandraSD 08.08.2010 12:29 0

/)#&()$/"=)#"/$(="%%(&#%)(& !!!!!!!!!

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena