• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

Vesti

Vesti

Kanye West: "Napisao sam pesmu za Taylor Swift..."

Objavljeno 06.09.2010. 10:10h
Pred ovogodišnje MTV VMA, reper na sve strane pokušava da se izvini i da izgladi prošlogodišnji "VMA incident"...

Kako je neko od vas napisao u komentarima, "šta bi smo mi bez Kanyevog Twitera..." Reper je ovih dana pokrenuo pravu "invaziju" izvinjavanja, objašnjavanja i izglađivanja prošlogodišnjeg "VMA incidenta", kada je skočio na binu i iz ruku Taylor Swift pokušao da otme nagradu koju je dobila u Best Female Video kategoriji.

Osim toga što tvrdi da "voli country muziku", kao i da je "napisao pesmu za Taylor Swift", Kanye West je pred svoje ovogodišnje pojavljivanje na VMA rešio da se preko Twittera i još jednom izvini pevačici i svima koje je povredio, kao i da u potpunosti otkloni sve sumnje u to da je moguće da ponovo uradi sličnu stvar; u nastavku, evo kratkih "izvoda" iz gomile Twitter poruka koje ovih dana stižu sa naloga @kanyewest:

"Uz pomoć moje tvrdoglavosti, nedostatka saosećanja, malo alkohola i moje potpuno neukusne i loše procene, u tom trenutku sam odjednom postao George Bush."

"Sećate se kada u filmu 'Anchorman' Ron Burgundy psuje u TV programu i ceo grad se okreće protiv njega? Samo, u mom slučaju, to nije bila šala. To je bio (i nadalje ću živeti sa tim) moj stvaran život."

"Napisao sam jednu prelepu pesmu za Taylor Swift i želim da joj je poklonim. A ako ona ne želi da je uzme, ja ću je otpevati za nju."

"Onako nešto ne bih ponovo napravio ni za milion godina. Jako je ružno prekidati ljude u bilo kojoj situaciji. Kakva je svrha oblačiti se 'sa ukusom', ako ću se ponašati potpuno suprotno od toga? Kada sam se probudio iz tog ludog košmara, pogledao sam se u ogledalo i rekao: Kanye, odrasti već jednom. Taylor, žao mi je..."

Celu Kanyevu "seriju" možete da pročitate ovde...

Izor: NME.com

Komentari

Tanya_Čikita
Tanya_Čikita
29.05.2011 12:19
Mene ta Taylor tako nervira, da ne mgou da opišemmmm..,. I baš mi drago da je to tada uradiooo. Aj ćao!!! =)
AlexandraSD
AlexandraSD
06.09.2010 16:17
A ona se jos nije udostojila da odgovori -.-
ShokingKoment
ShokingKoment
06.09.2010 16:00
Znate li kolko je on dobio para da to uradi na vma taylor swift da bi show bio bolji i zanimljivji tako tece posao u velikim zemljama tako sto se potplacuju ljudi da bi pravili skandale itd..Eno bilo je na X factor neke dvije debele svasta pricale sudijama lose pevale idt...Tako posao tece u poslednje vreme prestanite biti naivni i progledajte im malo kroz prste!
AlexandraSD
AlexandraSD
06.09.2010 16:15
Totalna glupost. On je to uradio jer uvjek kaze sta misli, a i naravno dijelom radi paznje. Mada nije znao da ce da se digne ovolika prasina..
TrueLady
TrueLady
06.09.2010 11:15
Do jaja, do jaja bash je to, al' to nije dovoljnoo.... XDDD

(trik fx do jaja)

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Britanske top liste za ovu nedelju

Katy Perry (očekivano) na vrhu liste albuma, "X Factor" zvezda Olly Murs na prvom mestu liste singlova...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: