Home Vesti
Kanye West: "Napisao sam pesmu za Taylor Swift..."

Kanye West: "Napisao sam pesmu za Taylor Swift..."

06.09.2010. 10:10h 5 5

Pred ovogodišnje MTV VMA, reper na sve strane pokušava da se izvini i da izgladi prošlogodišnji "VMA incident"...

Kako je neko od vas napisao u komentarima, "šta bi smo mi bez Kanyevog Twitera..." Reper je ovih dana pokrenuo pravu "invaziju" izvinjavanja, objašnjavanja i izglađivanja prošlogodišnjeg "VMA incidenta", kada je skočio na binu i iz ruku Taylor Swift pokušao da otme nagradu koju je dobila u Best Female Video kategoriji.

Osim toga što tvrdi da "voli country muziku", kao i da je "napisao pesmu za Taylor Swift", Kanye West je pred svoje ovogodišnje pojavljivanje na VMA rešio da se preko Twittera i još jednom izvini pevačici i svima koje je povredio, kao i da u potpunosti otkloni sve sumnje u to da je moguće da ponovo uradi sličnu stvar; u nastavku, evo kratkih "izvoda" iz gomile Twitter poruka koje ovih dana stižu sa naloga @kanyewest:

"Uz pomoć moje tvrdoglavosti, nedostatka saosećanja, malo alkohola i moje potpuno neukusne i loše procene, u tom trenutku sam odjednom postao George Bush."

"Sećate se kada u filmu 'Anchorman' Ron Burgundy psuje u TV programu i ceo grad se okreće protiv njega? Samo, u mom slučaju, to nije bila šala. To je bio (i nadalje ću živeti sa tim) moj stvaran život."

"Napisao sam jednu prelepu pesmu za Taylor Swift i želim da joj je poklonim. A ako ona ne želi da je uzme, ja ću je otpevati za nju."

"Onako nešto ne bih ponovo napravio ni za milion godina. Jako je ružno prekidati ljude u bilo kojoj situaciji. Kakva je svrha oblačiti se 'sa ukusom', ako ću se ponašati potpuno suprotno od toga? Kada sam se probudio iz tog ludog košmara, pogledao sam se u ogledalo i rekao: Kanye, odrasti već jednom. Taylor, žao mi je..."

Celu Kanyevu "seriju" možete da pročitate ovde...

Izor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
Tanya_Čikita
Tanya_Čikita 29.05.2011 12:19 0

Mene ta Taylor tako nervira, da ne mgou da opišemmmm..,. I baš mi drago da je to tada uradiooo. Aj ćao!!! =)

Odgovori: 0
AlexandraSD
AlexandraSD 06.09.2010 16:17 +1

A ona se jos nije udostojila da odgovori -.-

Odgovori: 0
ShokingKoment
ShokingKoment 06.09.2010 16:00 +2

Znate li kolko je on dobio para da to uradi na vma taylor swift da bi show bio bolji i zanimljivji tako tece posao u velikim zemljama tako sto se potplacuju ljudi da bi pravili skandale itd..Eno bilo je na X factor neke dvije debele svasta pricale sudijama lose pevale idt...Tako posao tece u poslednje vreme prestanite biti naivni i progledajte im malo kroz prste!

Odgovori: 1
AlexandraSD
AlexandraSD 06.09.2010 16:15 -1

Totalna glupost. On je to uradio jer uvjek kaze sta misli, a i naravno dijelom radi paznje. Mada nije znao da ce da se digne ovolika prasina..

Odgovori: 0
TrueLady
TrueLady 06.09.2010 11:15 +2

Do jaja, do jaja bash je to, al' to nije dovoljnoo.... XDDD

(trik fx do jaja)

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena