Home Vesti
Kanye West: "Napisao sam pesmu za Taylor Swift..."

Kanye West: "Napisao sam pesmu za Taylor Swift..."

06.09.2010. 10:10h 5 5

Pred ovogodišnje MTV VMA, reper na sve strane pokušava da se izvini i da izgladi prošlogodišnji "VMA incident"...

Kako je neko od vas napisao u komentarima, "šta bi smo mi bez Kanyevog Twitera..." Reper je ovih dana pokrenuo pravu "invaziju" izvinjavanja, objašnjavanja i izglađivanja prošlogodišnjeg "VMA incidenta", kada je skočio na binu i iz ruku Taylor Swift pokušao da otme nagradu koju je dobila u Best Female Video kategoriji.

Osim toga što tvrdi da "voli country muziku", kao i da je "napisao pesmu za Taylor Swift", Kanye West je pred svoje ovogodišnje pojavljivanje na VMA rešio da se preko Twittera i još jednom izvini pevačici i svima koje je povredio, kao i da u potpunosti otkloni sve sumnje u to da je moguće da ponovo uradi sličnu stvar; u nastavku, evo kratkih "izvoda" iz gomile Twitter poruka koje ovih dana stižu sa naloga @kanyewest:

"Uz pomoć moje tvrdoglavosti, nedostatka saosećanja, malo alkohola i moje potpuno neukusne i loše procene, u tom trenutku sam odjednom postao George Bush."

"Sećate se kada u filmu 'Anchorman' Ron Burgundy psuje u TV programu i ceo grad se okreće protiv njega? Samo, u mom slučaju, to nije bila šala. To je bio (i nadalje ću živeti sa tim) moj stvaran život."

"Napisao sam jednu prelepu pesmu za Taylor Swift i želim da joj je poklonim. A ako ona ne želi da je uzme, ja ću je otpevati za nju."

"Onako nešto ne bih ponovo napravio ni za milion godina. Jako je ružno prekidati ljude u bilo kojoj situaciji. Kakva je svrha oblačiti se 'sa ukusom', ako ću se ponašati potpuno suprotno od toga? Kada sam se probudio iz tog ludog košmara, pogledao sam se u ogledalo i rekao: Kanye, odrasti već jednom. Taylor, žao mi je..."

Celu Kanyevu "seriju" možete da pročitate ovde...

Izor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
Tanya_Čikita
Tanya_Čikita 29.05.2011 12:19 0

Mene ta Taylor tako nervira, da ne mgou da opišemmmm..,. I baš mi drago da je to tada uradiooo. Aj ćao!!! =)

Odgovori: 0
AlexandraSD
AlexandraSD 06.09.2010 16:17 +1

A ona se jos nije udostojila da odgovori -.-

Odgovori: 0
ShokingKoment
ShokingKoment 06.09.2010 16:00 +2

Znate li kolko je on dobio para da to uradi na vma taylor swift da bi show bio bolji i zanimljivji tako tece posao u velikim zemljama tako sto se potplacuju ljudi da bi pravili skandale itd..Eno bilo je na X factor neke dvije debele svasta pricale sudijama lose pevale idt...Tako posao tece u poslednje vreme prestanite biti naivni i progledajte im malo kroz prste!

Odgovori: 1
AlexandraSD
AlexandraSD 06.09.2010 16:15 -1

Totalna glupost. On je to uradio jer uvjek kaze sta misli, a i naravno dijelom radi paznje. Mada nije znao da ce da se digne ovolika prasina..

Odgovori: 0
TrueLady
TrueLady 06.09.2010 11:15 +2

Do jaja, do jaja bash je to, al' to nije dovoljnoo.... XDDD

(trik fx do jaja)

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
03.10. Pet Internacionalna Tattoo Konvencija
Mikser House, Beograd
03.10. Pet StandUpFest 2014.
Dvorana Doma Sindikata
04.10. Sub Internacionalna Tattoo Konvencija
Mikser House, Beograd
04.10. Sub StandUpFest 2014.
Dvorana Doma Sindikata