• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

Vesti

Kanye West
Vesti

Kanye West (ipak) promenio naslov pesme "Theraflu"

Objavljeno 16.04.2012. 09:00h
Novi singl sada se zove "Way Too Cold (feat. DJ Khaled)"...

Kanye West je ipak odlučio da promeni naslov svog novog singla, koji će se od sada umesto "Theraflu" zvati "Way Too Cold (feat. DJ Khaled)".
Pesma "Theraflu" je, kako smo vam preneli ranije, izazvala kontroverze čim je objavljena - osim što je dodatno iznervirala članove ogranizacije za zaštitu prava životinja PETA stihom "Tell PETA my mink is draggin' on the floor" ("recite PETI da mi se krzno vuče po podu"), kompanija Novartis, koja stoji iza istoimenog leka protiv prehlade i gripa popularnog na tržištu SAD već godinama, objavila je da je "iznenađena imenom pesme" i da razmišlja o tome da tuži repera zbog korišćenja zaštićenog imena njihovog brenda.

Portparol ove kompanije koja je u SAD "kućno ime" za lekove protiv kašlja i prehlade izjavio je da su i oni bili "iznenađeni ovakvim korišćenjem njihovog zaštićenog imena" i dodao da "ni u kom slučaju ne podržavaju novi singl Kanye Westa".

Trenutno nije poznato je li West bio primoran da promeni naslov jer je već dobio neku vrstu opomene ili tužbe od kompanije Novartis, ili je to uradio "preventivno", da bi izbegao dodatne legalne komplikacije oko korišćenja imena.

West i DJ Khaled već su ranije sarađivali – 2008. Kanye je gostovao na singlu "Go Hard" - a ovaj par najavljuje i novu saradnju na Khaledovom novom albumu "Kiss The Ring", čiji izlazak se očekuje do kraja ove godine.

Kanye West i Jay-Z ovog leta kreću na novi krug svoje "Watch The Throne" turneje, koji sada obuhvata i Evropu.

Izvor: NME.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Britanske top liste za ovu nedelju

Neverovatno - Adele i "21" se vraćaju na vrh liste albuma, prvo mesto na listi singlova zadržava kanadska pevačica Carly Rae Jensen...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: