Home Vesti
Kanye West (ipak) promenio naslov pesme "Theraflu"

Kanye West (ipak) promenio naslov pesme "Theraflu"

16.04.2012. 09:00h 0 1

Novi singl sada se zove "Way Too Cold (feat. DJ Khaled)"...

Kanye West je ipak odlučio da promeni naslov svog novog singla, koji će se od sada umesto "Theraflu" zvati "Way Too Cold (feat. DJ Khaled)".
Pesma "Theraflu" je, kako smo vam preneli ranije, izazvala kontroverze čim je objavljena - osim što je dodatno iznervirala članove ogranizacije za zaštitu prava životinja PETA stihom "Tell PETA my mink is draggin' on the floor" ("recite PETI da mi se krzno vuče po podu"), kompanija Novartis, koja stoji iza istoimenog leka protiv prehlade i gripa popularnog na tržištu SAD već godinama, objavila je da je "iznenađena imenom pesme" i da razmišlja o tome da tuži repera zbog korišćenja zaštićenog imena njihovog brenda.

Portparol ove kompanije koja je u SAD "kućno ime" za lekove protiv kašlja i prehlade izjavio je da su i oni bili "iznenađeni ovakvim korišćenjem njihovog zaštićenog imena" i dodao da "ni u kom slučaju ne podržavaju novi singl Kanye Westa".

Trenutno nije poznato je li West bio primoran da promeni naslov jer je već dobio neku vrstu opomene ili tužbe od kompanije Novartis, ili je to uradio "preventivno", da bi izbegao dodatne legalne komplikacije oko korišćenja imena.

West i DJ Khaled već su ranije sarađivali – 2008. Kanye je gostovao na singlu "Go Hard" - a ovaj par najavljuje i novu saradnju na Khaledovom novom albumu "Kiss The Ring", čiji izlazak se očekuje do kraja ove godine.

Kanye West i Jay-Z ovog leta kreću na novi krug svoje "Watch The Throne" turneje, koji sada obuhvata i Evropu.

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
04.04. Sub Sam Paganini
Depo Magacin
13.05. Sre Jimmy Carr
Dom Sindikata, Beograd
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan