Home Vesti
Kanye West: "Prestajem sa besplatnim pesmama."

Kanye West: "Prestajem sa besplatnim pesmama."

01.10.2010. 00:55h 6 2

Posle pojavljivanja pesme "Lost in the World" na muzičkim blogovima, Kanye odlučio da prekine akciju "nova pesma svakog petka" - a tek što nas je navikao...

Došao je i taj dan, odnosno petak - prvi petak bez jedne nove Kanye Westove pesme. Iako je želeo da kontroliše način na koji će njegove pesme cirkulisati na internetu, tako što je svakog petka u okviru akcije G.O.O.D. Friday davao svojim fanovima po jednu pesmu besplatno, Kanye West je odlučio da prestane to da radi. Pesma "Lost in the World" koju je uradio sa indie kantautorom Bon Iverom (pravo ime Justin Vernon) je "iscurela" na internet i to je pogodilo repera, koji tvrdi da  pesma nije dovršena. 

U pesmi, Kanye sempluje Bon Iverovu pesmu "Woods" i takođe koristi glas poznatog spoken-word izvođača Gilla Scott Herona. Saradnja sa Bon Iverom je usledila posle preslušavanja njegovog albuma, kad je Kanye pozvao pevača da snime pesmu zajedno. 

"Pozvao sam ga da radimo zajedno, a na kraju smo postali jako dobri prijatelji, igrali smo košarku svaki dan u pauzama snimanja. On je sličan meni, na način da uvek uradi nešto nepredviđeno, a ljudi se pitaju kako je to uspeo", kaže Kanye o druženju sa Bon Iverom. A o samom "curenju" je napisao:

"Zbog toga što su neki blogovi objavili nezavršene pesme sa mog budućeg albuma, odlučio sam da ovog petka neće biti nove besplatne pesme." - napisao je West na svojoj Twitter stranici. Odjednom je i do sada više puta odlagani pa konačno za 22. novembar definitivno "potvrđen" datum izdavanja albuma došao u pitanje - reper je dodao: 

"I dalje razmišlljam o datumu objavljivanja albuma. Završio sam sa snimcima, ali kada je najbolje da se to objavi? Ne mogu da odlučim ni u vezi naslova - uuuuugh!"

Dobro, danas je petak, i nema nove pesme. Osim, kako Kanye kaže, nezavršene "Lost in the World", koju možete da čujete ovde...

 

 

Izvor: Rollingstone.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
MariBjArmstrong
MariBjArmstrong 04.10.2010 19:36 0

mwahahahah xD

Odgovori: 0
AlexandraSD
AlexandraSD 02.10.2010 11:14 0

http://twitpic.com/2twax7
i ipak je tu pjesma :)

Odgovori: 1
AlexandraSD
AlexandraSD 01.10.2010 17:32 +2

Valjda samo preskace ovaj petak, ne ukida skroz GOOD Fridays o.O

Odgovori: 0
TrueLady
TrueLady 01.10.2010 10:39 0

E, kanye... Vratio ti se mozak sa zimskog sna... xDDDDDD

Odgovori: 0
David Guetta-The Best
David Guetta-The Best 01.10.2010 01:23 +1

Ima Boga!!!

_________________

♥DAVIDGUETTA♥

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena