• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

Vesti

Vesti

Kanye West: "Prestajem sa besplatnim pesmama."

Objavljeno 01.10.2010. 00:55h
Posle pojavljivanja pesme "Lost in the World" na muzičkim blogovima, Kanye odlučio da prekine akciju "nova pesma svakog petka" - a tek što nas je navikao...
Došao je i taj dan, odnosno petak - prvi petak bez jedne nove Kanye Westove pesme. Iako je želeo da kontroliše način na koji će njegove pesme cirkulisati na internetu, tako što je svakog petka u okviru akcije G.O.O.D. Friday davao svojim fanovima po jednu pesmu besplatno, Kanye West je odlučio da prestane to da radi. Pesma "Lost in the World" koju je uradio sa indie kantautorom Bon Iverom (pravo ime Justin Vernon) je "iscurela" na internet i to je pogodilo repera, koji tvrdi da  pesma nije dovršena. 

U pesmi, Kanye sempluje Bon Iverovu pesmu "Woods" i takođe koristi glas poznatog spoken-word izvođača Gilla Scott Herona. Saradnja sa Bon Iverom je usledila posle preslušavanja njegovog albuma, kad je Kanye pozvao pevača da snime pesmu zajedno. 

"Pozvao sam ga da radimo zajedno, a na kraju smo postali jako dobri prijatelji, igrali smo košarku svaki dan u pauzama snimanja. On je sličan meni, na način da uvek uradi nešto nepredviđeno, a ljudi se pitaju kako je to uspeo", kaže Kanye o druženju sa Bon Iverom. A o samom "curenju" je napisao:

"Zbog toga što su neki blogovi objavili nezavršene pesme sa mog budućeg albuma, odlučio sam da ovog petka neće biti nove besplatne pesme." - napisao je West na svojoj Twitter stranici. Odjednom je i do sada više puta odlagani pa konačno za 22. novembar definitivno "potvrđen" datum izdavanja albuma došao u pitanje - reper je dodao: 

"I dalje razmišlljam o datumu objavljivanja albuma. Završio sam sa snimcima, ali kada je najbolje da se to objavi? Ne mogu da odlučim ni u vezi naslova - uuuuugh!"

Dobro, danas je petak, i nema nove pesme. Osim, kako Kanye kaže, nezavršene "Lost in the World", koju možete da čujete ovde...

 

 

Izvor: Rollingstone.com

Komentari

MariBjArmstrong
MariBjArmstrong
04.10.2010 19:36
mwahahahah xD
AlexandraSD
AlexandraSD
01.10.2010 17:32
Valjda samo preskace ovaj petak, ne ukida skroz GOOD Fridays o.O
TrueLady
TrueLady
01.10.2010 10:39
E, kanye... Vratio ti se mozak sa zimskog sna... xDDDDDD
David Guetta-The Best
David Guetta-The Best
01.10.2010 01:23
Ima Boga!!!

_________________

♥DAVIDGUETTA♥

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Drama u novom spotu Justina Biebera

Tinejdžerska zvezda izbacila novi video za pesmu "U Smile".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: