• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Sledeće 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Vidiots #111

Vesti

Justin Bieber
Vesti

I Justin Bieber u reklami za Google Chrome

Objavljeno 05.07.2011. 17:10h
Posle Lady Gage, mladi pevač sledeći koji reklamira proizvode i servise kompanije Google, a objavljene su i teme za popularni Chrome browser sa naslovima pevačice Mariah Carey, modne kreatorke Vivienne Westwood, grupe Gossip i druge...

Kako piše britanski Independent, 28. juna je Google krenuo u novu "Chrome kampanju" - posle prethodne faze, kada je predstavljena reklama u kojoj je "glavni junak" bila Lady Gaga, sada Google lnsira novu Chrome reklamu, u kojoj se pojavljuje Justin Bieber. Za razliku od Gaginog namenski snimanog spota, u "Bieber reklami", koju možete da pogledate ovde, koriste se njegovi stari YouTube snimci pomešani sa reakcijom fanova, da bi dočarali "moć weba" - mladi pevač je zapravo jedna od prvih zvezda koja je postala popularna ekskluzivno zahvaljujući "novim medijima". Interesantno, Google je kampanju lansirao ne preko nekog od svojih servisa, već preko servisa Twitter, koristeći hashtag #thewebiswhatyoumakeofit.

Dan kasnije, Google je predstavio i nove teme za svoj popularni Chrome browser - naravno, "noseća" tema je posvećena aktuelnoj kampanji i Justinu Bieberu, ali su se pojavile i druge, sa naslovima pevačice Mariah Carey, benda Gossip, modne kreatorke Vivienne Westwood, kompanije Porsche i druge - ceo spisak novih Google Chrome tema možete da pogledate ovde.

Izvor: independent.co.uk

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Lily Allen najavila mjuzikl "Bridget Jones'" za 2012.

Pevačica potvrdila da prve pesme iz ovog projekta predstavlja "sledeće godine"...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: