Home Vesti
I Justin Bieber u reklami za Google Chrome

I Justin Bieber u reklami za Google Chrome

05.07.2011. 17:10h 0 0

Posle Lady Gage, mladi pevač sledeći koji reklamira proizvode i servise kompanije Google, a objavljene su i teme za popularni Chrome browser sa naslovima pevačice Mariah Carey, modne kreatorke Vivienne Westwood, grupe Gossip i druge...

Kako piše britanski Independent, 28. juna je Google krenuo u novu "Chrome kampanju" - posle prethodne faze, kada je predstavljena reklama u kojoj je "glavni junak" bila Lady Gaga, sada Google lnsira novu Chrome reklamu, u kojoj se pojavljuje Justin Bieber. Za razliku od Gaginog namenski snimanog spota, u "Bieber reklami", koju možete da pogledate ovde, koriste se njegovi stari YouTube snimci pomešani sa reakcijom fanova, da bi dočarali "moć weba" - mladi pevač je zapravo jedna od prvih zvezda koja je postala popularna ekskluzivno zahvaljujući "novim medijima". Interesantno, Google je kampanju lansirao ne preko nekog od svojih servisa, već preko servisa Twitter, koristeći hashtag #thewebiswhatyoumakeofit.

Dan kasnije, Google je predstavio i nove teme za svoj popularni Chrome browser - naravno, "noseća" tema je posvećena aktuelnoj kampanji i Justinu Bieberu, ali su se pojavile i druge, sa naslovima pevačice Mariah Carey, benda Gossip, modne kreatorke Vivienne Westwood, kompanije Porsche i druge - ceo spisak novih Google Chrome tema možete da pogledate ovde.

Izvor: independent.co.uk

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
  • 23:30h Daria #501
MTV na:
Kalendar »Kalendar
04.04. Sub Sam Paganini
Depo Magacin
13.05. Sre Jimmy Carr
Dom Sindikata, Beograd
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan