Home Vesti EMA
MTV Express - EMA 2012 Best Adria Act nominacije

MTV Express - EMA 2012 Best Adria Act nominacije

20.09.2012. 00:00h 0 2

Svakog radnog dana između 08:00 i 22:00 moći ćete da vidite pet petnaestominutnih emisija u kojima će bendovi Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See izvesti po tri svoje numere u akustičnim verzijama!

Trka za Best Adria Act nagradu je počela, i samo od vaših glasova zavisi ko će poneti titulu najboljeg MTV izvođača u regionu! I dok vi neumorno glasate na adresi adria.mtvema.com/vote, MTV je spremio specijalna izdanja emisije MTV Express u kojima će se pet ovogodišnjih nominovanih izvođača predstaviti u najboljem svetlu.

Svakog radnog dana između 08:00 i 22:00 moći ćete da vidite pet petnasetominutnih emisija u kojima će bendovi Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See izvesti po tri svoje numere u akustičnim verzijama.

Kao što znate, u MTV Expressu izvođači zamenjuju velike bine za neka potpuno neuobičajena mesta i uživo izvode tri svoje numere. Pogledajte specijalna izdanja emisije MTV Express sa ovogodišnjim nominovanim izvođačima i odlučite ko je od njih zaslužio da se popne na MTV EMA pozornicu u Frankfurtu ove godine.

MTV Express - EMA 2012 Best Adria Act nominacije - svakog radnog dana između 08:00 i 22:00!

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
30.05. Sub Revolution festival DJ Fresh, Noisia, Sabaton, Modestep, DJ Marky + MC Stamina, Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers...
Temišvar
06.06. Sub OneRepublic - koncert
Kombank arena
08.06. Pon DEV9T
Ciglana (Klub ljubitelja teške industrije)
12.06. Pet Rundek Cargo Trio
Barutana