• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

Vesti / EMA

MTV Express
EMA

MTV Express - EMA 2012 Best Adria Act nominacije

Objavljeno 20.09.2012. 00:00h
Svakog radnog dana između 08:00 i 22:00 moći ćete da vidite pet petnaestominutnih emisija u kojima će bendovi Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See izvesti po tri svoje numere u akustičnim verzijama!

Trka za Best Adria Act nagradu je počela, i samo od vaših glasova zavisi ko će poneti titulu najboljeg MTV izvođača u regionu! I dok vi neumorno glasate na adresi adria.mtvema.com/vote, MTV je spremio specijalna izdanja emisije MTV Express u kojima će se pet ovogodišnjih nominovanih izvođača predstaviti u najboljem svetlu.

Svakog radnog dana između 08:00 i 22:00 moći ćete da vidite pet petnasetominutnih emisija u kojima će bendovi Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See izvesti po tri svoje numere u akustičnim verzijama.

Kao što znate, u MTV Expressu izvođači zamenjuju velike bine za neka potpuno neuobičajena mesta i uživo izvode tri svoje numere. Pogledajte specijalna izdanja emisije MTV Express sa ovogodišnjim nominovanim izvođačima i odlučite ko je od njih zaslužio da se popne na MTV EMA pozornicu u Frankfurtu ove godine.

MTV Express - EMA 2012 Best Adria Act nominacije - svakog radnog dana između 08:00 i 22:00!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

EMA

Objavljene nominacije za Best Adria Act!

A nominovani za MTV nagradu su Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See....

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: