• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

Vesti

Adele
Vesti

Adele ima novog dečka

Objavljeno 05.01.2012. 17:00h
Pevačica fotografisana kako se ljubi sa momkom na Floridi. 

Adele ima novog dečka, preneli su svetski mediji, nakon što je pevačica fotografisana kako se ljubi sa momkom u nacionalnom parku Everglades na Floridi. Britanski tabloid The Sun je objavio fotografije, pod naslovom "Adele, neko te voli" (Adele Someone Likes You), aludirajući na naslov njenog najvećeg hita.

U pitanju je Simon Konecki, osnivač organizacije Drop4Drop iz Brajtona, koja je posvećena zaštiti svetskih voda. Neki su već stigli da prokomentarišu da ako joj ne uspe i ova veza, Adele neće imati problem sa inspiracijom za sledeći album, pošto su prethodna dva posvećena bivšim momcima. 

Iako je trenutno na bolovanju, posle operacije glasnih žica, Adele ima razloga za slavlje - već smo izveštavali da njen drugi album "21" je najprodavanije izdanje u prethodnoj godini u Americi, sa 5,82 miliona prodatih primeraka. Ovo je prvo izdanje koje je premašilo cifru od pet miliona prodatih primeraka od 2004. Takođe, Adele je postavila rekord u prošloj godini singlom "Rolling in the Deep", koji je najprodavaniji singl u 2011. (5,81 prodatih primeraka). Očekuje se da će album "21" završiti ovu nedelju na vrhu top lista sa obe strane okeana.

Izvor: Spinner.com, NME.com


Komentari

Tomica
Tomica
09.01.2012 18:16
I sta mene to zanima?! Zanima me kad ce da izbaci nov album, sta trenutno radi (u muzickom smislu), a ne sa kim se **** :PP
mtvfan
mtvfan
10.01.2012 13:31
Objavice album kad je ovaj lik sutne...

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Pronađeno 700 (!) neobjavljenih Thin Lizzy pesama…

...a u tu čast, preslušajte i "Thin Lizzy Top 10" po izboru magazina Spin.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: