Home Vesti
Adele ima novog dečka

Adele ima novog dečka

05.01.2012. 17:00h 2 1

Pevačica fotografisana kako se ljubi sa momkom na Floridi. 

Adele ima novog dečka, preneli su svetski mediji, nakon što je pevačica fotografisana kako se ljubi sa momkom u nacionalnom parku Everglades na Floridi. Britanski tabloid The Sun je objavio fotografije, pod naslovom "Adele, neko te voli" (Adele Someone Likes You), aludirajući na naslov njenog najvećeg hita.

U pitanju je Simon Konecki, osnivač organizacije Drop4Drop iz Brajtona, koja je posvećena zaštiti svetskih voda. Neki su već stigli da prokomentarišu da ako joj ne uspe i ova veza, Adele neće imati problem sa inspiracijom za sledeći album, pošto su prethodna dva posvećena bivšim momcima. 

Iako je trenutno na bolovanju, posle operacije glasnih žica, Adele ima razloga za slavlje - već smo izveštavali da njen drugi album "21" je najprodavanije izdanje u prethodnoj godini u Americi, sa 5,82 miliona prodatih primeraka. Ovo je prvo izdanje koje je premašilo cifru od pet miliona prodatih primeraka od 2004. Takođe, Adele je postavila rekord u prošloj godini singlom "Rolling in the Deep", koji je najprodavaniji singl u 2011. (5,81 prodatih primeraka). Očekuje se da će album "21" završiti ovu nedelju na vrhu top lista sa obe strane okeana.

Izvor: Spinner.com, NME.com


Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
Tomica
Tomica 09.01.2012 18:16 +1

I sta mene to zanima?! Zanima me kad ce da izbaci nov album, sta trenutno radi (u muzickom smislu), a ne sa kim se **** :PP

Odgovori: 1
mtvfan
mtvfan 10.01.2012 13:31 0

Objavice album kad je ovaj lik sutne...

Odgovori: 0
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Paul Van Dyk / Serbia Wonderland Festival
Tereni K.K. Partizan
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena