• Sada World Stage
  • Sledeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

MTVTV / World stage

MTV World Stage: Isle Of MTV
Isle of MTV
MTVTV

MTV World Stage: Isle Of MTV

Objavljeno 09.12.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Jubilarno, deseto izdanje Isle Of MTV Malta održano je u glavnom na Il-Fosos trgu u Valeti, glavnom gradu Malte. Wiz Khalifa, Jess Glynne, Clean Bandit i Steve Aoki bili su zaduženi za nezaboravni rođendanski provod uz 50.000 ljudi.

U petak u 21h pogledajte specijal “Isle of MTV” sa najboljim nastupima i momentima sa ovogodišnjeg koncerta.

Clean Bandit su pevalu u glass a publikom hitove sa njihovog debi albuma “New Eyes” – “Rather Be” i “Real Love”Jess Glynne je svojim moćnim glasom oduševila masu dok je pevala “Don’t Be So Hard On Yourself”, ”Ain’t Got Far to Go” i “Hold My Hand”.

Miljenik hip hop publike, Wiz Khalifa je započeo nastup sa globalnim hitom “Black and Yellow” i od tog momenta je bilo jasno da nema posustajanja. Usledili su “We Dem Boyz”,Young, Wild & Free” iTaylor Gang”.

Za kraj je ostavljen nastup DJ mega zvezde Stevea Aokija, koji je rasplesao prisutne uz dobro znane trake od “Back 2 U” do Can’t Go Home”.

Vatromet, fotkanje, odlična muzika, 50,000 gostiju I deset torti koje je Steve bacio u publiku… sve što je potrebno za savršenu rođendansku žurku. Pogledajte kako je bilo na Isle of MTV 2016 u petak od 21h na MTV kanalu!

Fotografije u tekstu: MTV Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: MAMA’s 2016

Najfenomenalnija dodela nagrada Afrike se vratila.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: