• Sada Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #725 Behind The Scenes
  • Sledeće 21.50H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle Check Up With Dr. Drew Part 1
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H Vidiots #111

MTVTV / The Valleys

The Valleys 3
The Valleys
MTVTV

The Valleys 3

Objavljeno 05.04.2014. 12:00h
Ekipa sasvim sumanutog serijala The Valleys se vratila u prestonicu rodnog Velsa, Cardiff, u ponešto izmenjenom sastavu - a ludilo se u novoj sezoni nastavlja tamo gde je i stalo...

Nova sezona reality serijala The Valleys izvlači naše glavne junake iz obskurnosti male sredine i baca ih pravo pod reflektore - njihova kuća će kao i uvek biti opremljena kamerama sa svih strana, kako biste mogli da ispratite svaki njihov korak i vidite da li će uspeti u užurbanoj sredini kakva je velška prestonica Cardiff. U ulozi bosova su Jordan i AK koji vode i održavaju ekipu "na pravom putu", a grupa će biti stavljena pred razna iskušenja, kako bi svi mogli da shvate šta su zapravo njihovi snovi u životu. Ovoga puta, neće biti nekoliko pređašnjih zvezda kao što su to bili Nicole i Liam - ko će ih zameniti? - a napreduju nove snage, kao što su striper Jack i drugi koje ćete tek imati priliku da otkrijete,.

Za neke od njih ovo je prvi odlazak dalje od kuće i njihovih veoma bliskih porodičnih i prijateljskih veza. Pitanje je da li će uz sve moguće stranputice koje nudi novi veliki grad naši momci i devojke uspeti da odole iskušenjima koja će pokušati da ih spreče u potrazi za njihovim snovima?

The Valleys 3 - nedeljom od 22:20, samo na kanalu MTV!

Reprize:

  • ponedeljak u 21:20
  • utorak u 23:10

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Valleys 2

Serija The Valleys se vraća sa drugom sezonom i otvoriće je napadi sreće, suza i besa ....

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: