• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

MTVTV / Storytellers

Taylor Swift i Ed Sheeran na Storytellers pozornici
MTVTV

Taylor Swift i Ed Sheeran na Storytellers pozornici

Objavljeno 01.05.2015. 08:15h Izvor slike: Universalmusic.rs
Kada su se pojavili, Taylor Swift  i Ed Sheeran su bili sramežljivi devojčica i dečak sa gitarama u rukama. Gledali smo ih kako stasavaju u kantri princezu i pop zavodnika, koji su se sa sigurnošću i uz podršku armije fanova izborili za status mega-zvezde.

Uporedo sa interesovanjem za njihove iskrene stihove, raslo i interesovanje za detalje iz njihovog privatnog života. Jednostavno nismo mogli da se zasitimo svih tračeva, s kim se Taylor zabavlja i kada će raskinuti, da li je Ed njoj posvetio pesmu, šta novo spremaju i da li će ponovo ljubavni bol uzrokovan novim raskidom biti opevan u još jednom hitu... a oni su mudro ćutali i uživali u svom uspehu i ljubavi koju su dobijali od vernih fanova.

A onda su rešili da stanu pred svoje fanove i sa njima podele istinu koja stoji iza njihovih najpoznatijih pesama koje su postale himne mladih generacija i, naravno, uživo ih odsviraju i otpevaju na Storytellers pozornici.

Ovog petka u 19:20 pogledajte nastup fantastične Taylor Swit, a odmah zatim, od 20:10 i Storytellers emisiju ukojoj gostuje Ed Sheeran!

U oktobru 2012. godine svetlost dana je ugledao četvrti po redu studijski album Taylor Swift koji je nosio naziv „Red“ i koji joj je učvrstio status jedne od najznačanjih mladih izvođača današnjice. Upravo je to bio razlog da Taylor bude gost emisije Storytellers. Ona je za ovu priliku održala intimnu svirku, podelila misli i osećanja koja stoje iza njenih pesma, ali je i iskreno odgovarala na pitanja publike. Nastup je započela sa pesmom "You Belong With Me", a onda je usledio megahit "Red", uz pojašnjenje njene teorije o bojama. Numeru "Ours", koju je napisla za bivšu simpatiju, Taylor je izvela bez pratnje benda i samo sa šljaštećom gitarom sa šljokicama, dok se uz pesmu "Mean", koja je nagrađena sa dve Grammy narade, zahvalila publici jer su je prihvatili kao himnu protiv maltretiranja. Nizali su se hitovi kao što su "We Are Never Ever Getting Back Together""Our Song" i "Love Song" koja je takođe bila napisana za još jednog njenog "princa" u kojeg je bila ludo zaljubljena, ali ga njeni roditelji nisu odobravali...

Taylor je takođe odgovarala i na pitanja publike, a ukoliko odgledate celu epizodu u petak, saznaćete i da li je Taylor nekada sumnjala u sebe i da li ikada žali što nije nastavila školovanja i upisala fakultet.

Odmah nakon Taylor pogledajte i izdanje emisije Storytellers koju je Ed Sheeran snimio u Dablinu pred publikom u muzičkoj dvorani Whelan's, u kojoj je pre puno godina, tokom koncerta Damien Ricea, prvi put poželeo da se bavi muzikom.

Ed u dosadašnjoj karijeri ima šest nominacija za Grammy nagradu, albumi su mu dostizali multiplatinumske tiraže, a poslednji album "x" je dostigao prvo mesto u 14 zemalja širom sveta. U Americi i rodnoj Velikoj Britaniji ovaj album je najbrže prodavano izdanje u 2014. godini. Sheeran je održao nebrojano rasprodatih koncerata, a ovoga leta sprema najveći spektakl do sada - tri noći na Wembley stadionu u Londonu.

VH1 Storytellers je orginalna emisija VH1 kanala, gde najaktuelniji umetnici nastupaju pred publikom u studiju i dele sa njima lična iskustva, diskutuju o tekstovima, emocijama i karijeri. Emisija je debitovala 1996. godine i prvi gost je bio Ray Davies. Od tada na Storytellers bini su nastupili neki od najvećih izvođača u muzičkoj industriji, kao što su David Bowie, Kanye West, Bruce Springsteen, Mary J. Blige, Alicia Keys, Ray LaMontagne, Kings of Leon, Green Day, Elton John, Coldplay, Jay-Z, Pearl Jam, Dixie Chicks, Jonny Cash, Foo Fighters, John Mayer, Christina Aguilera i mnogi drugi.

Tylor Swift i Ed Sheeran su se pridružili ovom impresivnom spisku i njihove nastupe možete da pogledate na MTV kanalu u petak u 19:20 i 20:10, i reprizno u subotu u 19:50 i 20:40. Samo na MTV kanalu!

 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Pink i Alicia Keys na Storytellers pozornici

Utonete u misli i emocije koje stoje u pozadini pesama dve muzičke dive – P!nk i Alicie Keys, u emisiji Storytellers, koje na MTV kanalu možete da pogledate u petak od 19:20 i 20:10.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: