• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

MTVTV / Spring break with grandad

Spring Break With Grandad
MTVTV

Spring Break With Grandad

Objavljeno 02.02.2017. 14:05h Izvor slike: MTV Promo
„Moj deda luduje jače od mene!“, „Baba pozajmljuje moje krpice kad izlazi u klub“!

Koliko vam ovo realno zvuče ovi problemi? Za učesnike potpuno nove MTV emisije „Spring Break with Grandad“ veoma su stvarni. Gledajte od nedelje, 12. februara u 19:50, samo na MTV kanalu!

MTV je pozvao šest mladih sexy momaka i devojaka da provedu četiri nedelje u luksuznoj vili u meksičkom letovalištu Kankun. Ovo mesto važi za svetski epicentar žurki na plaži, a učesnici treba da dokažu da upravo oni najbolje partijaju. Ali, naravno, postoji zaplet – a to je da na ovo ludo putovanje moraju da povedu svoje bake i deke!

Da bi uspešno preživeli prolećni raspust treba da se pridržavaju jednog pravila – provodi se iz sve snage ili pakuj se i idi kući. Sudija u ovom party takmičenju biće ultimativni momak za provode Gary Beadle iz Geordie Shorea.

Da li će budne oči baki i deka uticati na intenzitet provoda njihovih naslednika? Ili će veterani, koji su svoju mladost proživljavali za vreme Drugog svetskog rata, dokazati da nikada nisi previše star da budeš mlad?

Sve je moguće, a jedino što je izvesno da nakon emisije Spring Break with Grandad“ nikada nećete gledati isto na bake i deke.

Foto: MTV Promo

Spring Break with Grandad

P: nedelja, 12.02. @ 19:50

R: ponedeljak @ 21:00 i petak @ 22:00

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: