• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

MTVTV / Real World

Real World: Ex-plosion
Real World
MTVTV

Real World: Ex-plosion

Objavljeno 25.03.2014. 14:00h
Nova sezona serijala The Real World ugostiće sedam stranaca koji su konačno uspeli da okončaju veze sa svojim partnerima, spremni su da krenu dalje i uživaju u single životu u Real World vili. Ali…

...ali naravno da im MTV neće dozvoliti da to uživanje predugo traje - taman kad se opuste i sevnu prve varnice među novim cimerima, stiže iznenađenje! Njihovi bivši momci i devojke će se useliti sa njima u kuću!

Vratimo se na početak. Kada saznaju da su primljeni u nastavak serijala, sedam ukućana će dobiti samo par sati fore da se spakuju i upute put prelepog San Franciska. Muvanje među uzbuđenim novopečenim samcima počeće gotovo istog trenutka po useljenju. Zabave, romanse, nova prijateljstva, nezgodne naravi i poneka svađa činiće svakodnevnicu u Real World kući. Vreme će prolaziti u avanturama, svi će se uspešno navići na uslove života i cimere i baš kada budu spustili gard - nova tura cimera će se useliti i uneti potpuni haos i pometnju u sveže i još uvek krhke veze ukućana. Ljubavni trouglovi, ljubomora, skandali, prepiranja, varanja, raskidi i mirenja zavladaće Real World kućom, a novi i bivši parovi će morati ili da nauče da žive pod istim krovom sa bivšim partnerima ili da ih jednog po jednog - izbace.

Ovo je prvi put da su se ukućani Real World vile susreli sa ovakvom situacijom, tako da će sezona Ex-plosion doneti puno uzbuđenja i nepredviđenih situacija, i zato - obavezno pratite svaku epizodu!

Premijera: nedelja, 30. mart u 21:30

Reprize: ponedeljak u 21:00, sreda u 22:20 i četvrtak u 21:50

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Real World: Portland

Sedam novih stranaca i slatka kuca Dejzi postaće deo jedne od najdugovečnijih MTV-jevih rijaliti serija...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: