• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

MTVTV / MTV Suspect

MTV Suspect Weekend
MTVTV

MTV Suspect Weekend

Objavljeno 18.02.2017. 08:55h Izvor slike: MTV Promo
MTV Suspect, rijaliti koji po uzoru na kultni Catfish, pokušava da odgonetne dokle idu obmane i laži u odnosima, ovog vikenda na programu je od 12:10 pa sve do 16 časova.

Širom Amerike, ljudi kriju velike tajne od svojih prijatelja i bliskih osoba. Te obmane mogu da izazovu veliku štetu njihovom odnosu i svih koji su umešani. MTV Suspect za cilj ima da tome stane na put.

Voditelj je poznato MTV lice, Nev Schulman, domaćin Catfisha, kojem se u pohodu na razotkrivanje prevara pridružila iO Tillett Wright. Njih dvoje u svakoj epizodi, koju na MTV kanalu možete da pratite nedeljom od 20:30, putovati širom Amerike i raditi na rasvetljavanju mračnih tajni.

Nev i iO će proučavati činjenice i tražiti odgovore kako bi saznali šta se zapravo dešava, zadirući u sve – od lažnih identiteta, skrivenih zavisnosti, da raznih drugih prevara koje ostavljaju duboke posledice.

Koliko će imati upeha u izvlačenju istine na površinu i da li je moguće nastaviti odnos nakon otkrivenih laži i obmana, saznajte u emisiji „MTV Suspect“ kojoj posvećujemo vikend 18. i 19. februar!

Foto: MTV Promo

MTV Suspect Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Suspect

Nakon veoma uspešne emisije Catfish: The TV Show, stiže novi rijaliti - „MTV Suspect“, koji će pokušati da odgonetne dokle idu obmane i laži u odnosima.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: