• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

MTVTV / MTV Push

MTV Push: Jon Bellion
MTV Push
MTVTV

MTV Push: Jon Bellion

Objavljeno 01.03.2017. 00:00h Izvor slike: Brian Bowen-Smith/MTV Promo
Ukoliko ste u stalnoj potrazi za novom muzikom, slobodno predahnite malo i poslušajte šta Jon Bellion, zvezda u strmoglavom usponu, ima da vam ponudi. On će obeležiti mart mesec na MTV kanalu, jer je izabran za Push izvođača sa pesmom “All Time Low”.

Možda ste čuli njegov vokal u Zeddovoj pesmi “Beautiful Now”, ali verovatno niste znali da je upravo on tvorac refrena u hitu “Monster” koju u duetu izvode Eminem i Rihanna.

Do sada je ovaj dvadesetšestogodišnji mladić objavio četiri kompilacije, poslednja je “The Definition” iz 2014. godine, a sredinom prošle godine je izdao debi album “The Human Condition”. Ovo izdanje je odmah dospelo na 5. mesto američke Billboard 200 liste albuma – nije loše, priznaćete!

Jonova muzika je super miks raznih stilova, od savremenog pop zvuka, preko R&B bitova uz hip-hop i indie rock uticaje. Ovakav spoj žanrova ne treba da čudi jer se među njegovim muzičkim uzorima nalaze Kanye West, Timbaland, Pharrell Williams, J Dilla, Eminem, Coldplay, John Mayer i André 3000.

Pored muzike, Jon je veliki fan crtanih filmova iz Disney/Pixar radionice. U nadi da će dobiti priliku da sarađuje sa njima omot albuma “The Human Condition” je urađen upravo kako bi privukao njihovu pažnju. Da li će mu to poći za rukom pokazaće vreme, a za sada je svakako uspeo da stekne armiju vernih fanova, koja će se bez sumnje uvećati nakon što je izabran za MTV Push izvođača!

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV PUSH: Rag’n’Bone Man

Nemoguće je da u proteklih par meseci niste čuli pesmu „Human“ koju izvodi Rag’n’Bone Man, momak zanimljivog izgleda i fantastičnog glasa.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: