• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

MTVTV / MTV premijera

MTV web premijera: Night Shift - "Nikada"
MTV premijera
MTVTV

MTV web premijera: Night Shift - "Nikada"

Objavljeno 21.09.2011. 14:00h
Ove subote, 24. septembra tačno u podne, posetite MTV.rs i premijerno pogledajte novi spot za singl "Nikada" sastava Night Shift - samo na regionalnim MTV sajtovima!

Numera "Nikada" predstavlja drugi singl sa aktuelnog albuma "Bez Zaklona" beogradskog rok sastava Night Shift. Spot je snimljen sa ciljem da se skupe sredstva za pomoć deci bez roditeljskog staranja i u njemu su, pored fanova grupe, učestvovale brojne ličnosti iz javnog života: Ana Stanić, Ivana i bend Negative, Teodora Bojović, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Aca Celtik i Orthodox Celts, Milan iz Nevernih Beba, Ogi Radivojević, Miki Perić, manekenka Anđelija Vujović, Aleksandra Kovač, rediteljka Iva Pavlović, Ivana Nikodijević iz Operacije Trijumf, Marčelo i Iskaz, Lav Bratuša iz Darkwood Dub, glumica Ivana Knežević i voditelji Voja Nedeljković, Marina Kotevski, Srđan Predojević, Igor Brakus, Slobodan Šarenac i drugi. Spot krase i kadrovi sa prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta održanog u Beogradu.

"Cilj ovog spota je da se dokaže da svi mogu da pomognu, bilo da su poznati ili ne, kao i skupljanje sredstava za one kojima su najpotrebnija. Hvala kolegama i fanovima koji su se odazvali i podržali našu akciju." - dodao je pevač Milan Šćepanović.

Spot će imati dve verzije, jednu sa ličnostima iz javnog života i drugu verziju u kojoj su glavni akteri fanovi. Grupa je na taj način želela da se oduži svojim fanovima za bezrezervnu podršku tokom prethodinh godina.

Eksluzivna MTV web premijera: Night Shift - "Nikada", subota, 24. septembar u 12:00, samo na MTV.rs i regionalnim MTV sajtovima!

Komentari

Nikola Marković
Nikola Marković
24.09.2011 12:22
A kada će biti spot sa fanovima?

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV web premijera: Eva Braun - "Posle tebe"

Posetite MTV.rs u četvrtak, 22. septembra tačno u podne i premijerno pogledajte novi spot za singl "Posle tebe" sastava Eva Braun!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: