• Sada The Hills #510
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Top 20
  • Još kasnije 19.40H World Stage Jess Glynne Steve Aoki

MTVTV / MTV premijera

MTV web premijera: Eva Braun - "Posle tebe"
MTV web premijera
MTVTV

MTV web premijera: Eva Braun - "Posle tebe"

Objavljeno 21.09.2011. 09:00h
Posetite MTV.rs u četvrtak, 22. septembra tačno u podne i premijerno pogledajte novi spot za singl "Posle tebe" sastava Eva Braun!

Nekoliko meseci nakon što je spot za numeru "Istra" doživeo svoju MTV Premijeru, bečejski pop sastav Eva Braun imaće web-premijeru spota za pesmu "Posle tebe" na regionalnim MTV sajtovima ovog četvrtka, 22. septembra tačno u podne.

Evа Brаun je pop grupа iz Bečejа koju su 1989. osnovаli Gorаn Vаsović i Petаr Dolinkа, a kojima se kаsnije priključuju Milаn Glаvаški i Ljubomir Rаjić. Debi аlbum "Prisluškivаnjа" pojаvljuje se 1992. nа tridesetogodišnjicu izlаskа prvog singlа grupe Beatles, koji su imаli veliki uticаj nа stvаrаlаštvo ovog sastava. Poslednje studijsko izdanje pod nazivom "Playback" objavljeno je ove godine i predstavlja proizvod "druge mladosti" ovog dvadesetogodišnjeg sastava. U pitanju je dupli CD sa dvadeset pesama i skoro osamdeset minuta muzike, a zvanično je objavljen pod okriljem Exit Labela. Ako bukvalno shvatimo naslov "Playback" i poigramo se njime, ovaj album na neki način predstavlja iznova odsvirano i kompilirano sve ono što je Evu Braun oduvek činilo prepoznatljivom pojavom na ovdašnjoj sceni.

Režiju novog spota potpisuje Tea Lukač, poznata po svojoj saradnji sa bendom Autopark na videu za numeru "Autookean".

Prvu priliku da sastav Eva Braun čuju uživo imaće posetioci novosadske Fabrike 12. novembra, a 19. novembra bend će održati koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda. U planu su nastupi u Skoplju i Nišu.

Eksluzivna MTV Web Premijera: Eva Braun – "Posle tebe", četvrtak, 22. septembar u 12:00, samo na MTV.rs!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ekskluzivna MTV premijera: Jennifer Lopez - "Papi"

Budite uz MTV ove srede, 21. septembra u 12:00, i pogledajte ekskluzivnu premijeru novog spota za numeru "Papi" najveće portorikanske muzičke zvezde – Jennifer Lopez!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: