• Sada The Hills #510
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Top 20
  • Još kasnije 19.40H World Stage Jess Glynne Steve Aoki

MTVTV / MTV premijera

Dupla MTV premijera: Hladno pivo i Iskaz ft. Elemental
MTV premijera
MTVTV

Dupla MTV premijera: Hladno pivo i Iskaz ft. Elemental

Objavljeno 15.09.2011. 18:00h

ponedeljak, 19. septembar u 20:00 2 10

Dupla MTV premijera donosi u ponedeljak, 19. septembra u 20:00 novi spot Hladnog piva za singl "Fotoaparat", i spot koji je uradio Iskaz yajedno sa Elementalom za pesmu "Staklena sećanja".

""Fotoparat" je jedna od rijetkih bezbrižnih pjesama Hladnog Piva koja govori o pošasti digitalnog doba kada se svi pretvaramo u fotoreportera vlastitih života. Super nam zvuči uživo, a i primjetili smo da su fanovi počeli spontano radit neke svoje spotove za tu stvar koristeći pritom slike s godišnjih odmora i stavljati na youtube pa smo se i mi odlučili za svoju verziju spota. Momci iz PILOTstudija su pak od gomile nabacanih fotografija napravili zabavan i vedar spot i pogodili feeling pjesme u milimetar. Svaka im čast. I dalje ćemo raditi s njima," izjavio je povodom novog spota frontman Hladnog Piva, Mile Kekin.

Ekipa iz PILOTstudija pratila je bend na brojnim putovanjima i od snimljenih materijala izmontirala spot za jednu od najubedljivijih pesama s albuma "Svijet glamura".

Novi singl dolazi u trenutku kad grupa najavljuje svoju veliku turneju “Kud Pivo, tud i ja" u sklopu koje će nastupati u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Slavonskom brodu i brojnim drugim gradovima. Turneja počinje 7. oktobra u zagrebačkoj Areni.

"Staklena sećanja" je drugi singl skinut sa albuma "Kritična masa" višečlanog pančevačkog hip-hop kolektiva Iskaz u kojem gostuje grupa Elemental, tačnije njihova frontwoman Remi.  "No Budget" video snimljen je u samostalnoj produkciji Iskaza i dela ekipe "15 Minutes Pictures" na lokacijama u Pančevu, Beogradu i Zagrebu, dok se glavni deo priče odigrava na zagrebačkoj i beogradskoj željezničkoj stanici.

Grupa Iskaz se na sceni pojavila pre više od pet godina i dosad je objavila tri albuma – "Natio" (2006.), "Teorija haosa" (2008.) i "Kritična masa" (2011.). Svoju muziku opisuju kao fuziju hip-hopa, funka, hard-corea i srodnih pravaca, a prate je angažovani tekstovi. Dosad su sarađivali sa brojnim muzičarima sa ovih prostora, među kojima su Elemental, Sunshine, Marčelo, Kandžija, Ajs Nigrutin i Suid.

Dupla MTV Premijera - ponedeljak, 19. septembra na regionalnom MTV-ju i mtv.rs: Hladno pivo -  "Fotoaparat" i Iskaz ft Elemental - "Staklena sećanja".

 

 

Komentari

Helerification
Helerification
20.09.2011 09:34
Onaj, kome nije do listanja svih slika koje ima u kuci, nije odgledao ova dva spota.
Svaka cast na razlicitim atmosferama.
jolly
jolly
19.09.2011 21:36
Nije sve tako sivo kad imas s nekim slusat' Hladno Pivo ;)

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Web premijera spota "Dobra prilika" grupe E-play

U petak, 16. septembra, MTV.rs vam predstavlja ekskluzivnu web premijeru novog spota grupe E-play za pesmu "Dobra prilika"!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: