• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone

MTVTV / Fist of Zen

Fist Of Zen 2
Fist Of Zen 2
MTVTV

Fist Of Zen 2

Objavljeno 19.10.2012. 17:00h
Šta se dogodi kada japanski Zen majstor reši da pomogne tvrdoglavim zapadnjacima da pronađu put do prosvetljenja - naravno, uz bogate novčane nagrade? Dobijete urnebesno smešnu i prilično "bolnu" emisiju Fist of Zen, koja se vraća sa drugom sezonom na MTV kanal, svake nedelje od 23:10!

U svakoj epizodi grupa od pet prijatelja mora da se suoči sa deset, u najmanju ruku mučnih i bizarnih zadataka, koje je za njih pripremio Veliki Zen Majstor lično. Ne samo da uz bolove, neprijatnosti i poniženja moraju da uspešno savladaju svaki izazov, već sve to moraju da urade i u apsolutnoj tišini – bez jaukanja i smejanja! A to stvarno nije lako, pogotovu ako imaš sajlu pričvršćenu za međunožje koja se cima i ometa te u izvršenju neke druge radnje koja zahteva smirenost i preciznost, ili kada moraš da izdržiš depilaciju celog tela bez ispuštanja i jednog krika! Smrzavanje mozga i 30 sekundi nošenja naočara od luka, šamaranje ribom ili hrabro stavljanje ruke posečene papirom u so, limunov sok i aftershave losion... To su samo neki od primera "poslastica" koje čekaju naše jadne takmičare. A da blam bude još veći, svaki od ovih rituala se odvija na mestima gde se tišina podrazumeva, kao što su crkva, biblioteka ili galerija, i to pred slučajnim posetiocima ovih ustanova.

Sve što se događa prati 1000 godina star Veliki Zen Majstor putem svog magičnog bunara i prijateljima u nevolji uvek nudi nekoliko reči apsolutno besmislene mudrosti. Konačni obred ''na sve ili ništa'' je prava noćna mora za nerve, iz koje pet mladića mogu da izađu ili kao pobednici punih džepova ili kao nesrećnici bez prebijene pare.

Fist Of Zen 2 - od nedelje, 28. oktobra, svake nedelje u 23:10 - samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Fist of Zen

Emisija "Fist of Zen" želi da pomogne tvrdoglavim zapadnjacima da pronađu put do prosvetljenja - naravno, uz bogate novčane nagrade!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: