• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 #713

MTVTV / Faking It

Foliranje od starta – Faking It se vraća na MTV kanal
MTVTV

Foliranje od starta – Faking It se vraća na MTV kanal

Objavljeno 09.03.2017. 15:35h Izvor slike: MTV/Promo
Sećate li se Amy i Karme iz serije Faking It? Dve drugarice se ponovo vraćaju na TV ekrane i od 13. marta, radnim danima u 08:20 i 16:30 pratite od prve epizode njihove dogodovštine.

Kako to obično biva u srednjoj školi, malo je stvari koje dve najbolje drugarice ne bi uradile kako bi se uklopile i postale popularne. Nakon nebrojeno puno neuspelih pokušaja da budu primećene od strane vršnjaka, Karma i Amy odlaze na kućnu žurku ne sluteći da će se upravo te noći sve promeniti i da će konačno steći toliku priželjkivanu pažnju. Ali - iz potpuno pogrešnog razloga.

Naime, domaćin žurke je greškom pomislio da su njih dve u vezi i, kao prvi gej par u školi, automatski bivaju lansirane u status slavnih. Ponesene ovom igrom i novostečenom slavom, njih dve pristaju na ovu igru, rešene da uživaju u čarima popularnosti. Međutim, dodatna nevolja nastaje kada Karma privuče pažnju svoje simpatije Liama, a Amy postane svesna da možda zaista gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici...

Faking It
Ponedeljak - petak @ 08:20 i @ 16:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Faking It 3

Nove epizode i nove avanture serije Faking It baciće drugačije svetlno na prijateljstva i kako komplikovana i krhka mogu da budu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: