• Sada DFC
  • Sledeće 23.00H 3 From 1
  • Kasnije 23.10H Party Zone
Artisti

Svi na pod!

Svi na pod! je jedinstven muzički kolektiv koji svoj rad doživljava vrlo intenzivno, ignorišući pritom klasične okvire benda i neminovno žanrovsko određivanje.

Intenzivnim korišćenjem svih prednosti elektronske muzike, Svi na pod! postižu svež indi-pop zvuk sa elementima trip-hopa i duba, a punokrvni svirački bend je sastavljen od šest potvrđenih muzičara na sceni predvodi popularna pevačica Bojana Vunturišević. U bendu su još I iskusni bubnjar Goran Savić , basista Ivan Mihajlović, gitarista Ivan Mirković. Već prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute bendu donosi Jamal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! sa bendom uživo nastupa iza studijski konfigurisanog laptopa.

Pažnju najšire javnosti Svi na pod! su privukli  kao prvoplasirani bend na "Jelen Top 102 listi, dok su u godišnjem izboru Studija B proglašeni za najbolji bend na domaćoj sceni u 2009. godini. Bend je tokom 2010. godine proveo nekoliko nedelja pri samom vrhu liste singlova Radija B92 sa novom pesmom "Bez plana" koja je ujedno i po drugi put donela bendu prvo mesto popularne emisije "Jelen Top 10" u kojoj su Svi na pod! vodeći bend po broju nedelja provedenih na listi.

Grupa priprema svoj debi album u studiju Destilerija. Na albumu će se naći i neke od najzanimljivijih pesama na domaćoj sceni kao što su "Iza nas", "Ušće", "Afrikanac iz Beograda", "Zlato" i verovatno najpopularnija numera benda "Boogie Woogie". Bend trenutno radi svoj drugi spot za pesmu "Ušće" u režiji Igor Oršolića, a jedan od narednih video radova sadržaće i snimke sa nastupa u Beogradskoj areni gde su Svi na pod! nastupili kao predgrupa francuskom sastavu AIR.

Ovaj bend održao je veliki prolećni koncert 6. aprila u prepunom Domu omladine za koji su i kritika i publika ocenili kao jedan od najznačajnijih događaja na domaćoj muzičkoj sceni.

Svi na pod! su nedavno nastupili i na otvaranju filmskog festivala Cinema City kao predgrupa američkoj zvezdi Julliete Lewis, a ovog leta su nastupili i sa britanskim velikanima Massive Attack na festivalu „Skopje gori“! Ove godine Svi na pod! beleže nastupe na festivalima kao što su Exit, Supernatural i Belef.

Izvor: Facebook stranica benda

Vezano

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: